Oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi?

Jos kaipaat tilitoimistolta henkilökohtaista palvelua, ymmärrettäviä neuvoja ja asioinnin helppoutta, olet oikeassa paikassa.

Kysy rohkeasti tarjousta talouspalvelu.hki@gmail.com. Kerro tarjouspyynnössäsi toiminnastasi ja laskujen ja henkilökunnan määristä.


Taloushallintosi kaikki asiat ymmärrettävästi, luotettavasti ja kustannustehokkaasti - Tilitoimisto Helsinki

Tarjoan pienyrityksille taloushallinnon ammattilaisen palveluita ymmärrettävästi, luotettavasti ja erittäin kustannustehokkaasti. Tilitoimiston kanssa asioinnin tulee olla helppoa ja vaivatonta! Pienyrityksille pystyn tarjoamaan kokonaisvaltaista tilitoimistopalvelua, joka kattaa kaikki mahdolliset tilitoimistotyöt. Isommille yrityksille voin tarjota kirjanpitopalvelua, jos yrityksen palkanlaskenta on hoidettu muulla tavalla. Tarvittaessa voin toki järjestää isonkin yrityksen palkanlaskennan yhteistyökumppanini kautta.

Voin hoitaa yrityksesi kirjanpidon, ostoreskontran, myyntireskontran, palkat, arvonlisäverot, työnanantajasuoritukset, yritysverotuksen sekä tarvittaessa laskutuksen ja voin osallistua myös budjetointiin. Yrityksen hallintoon kuuluvat rutiininomaiset pöytäkirjat (varsinainen yhtiökokous, hallituksen jäsenten nimitykset jne.) voin myös hoitaa puolestanne ja hoitaa niiden rekisteröinnin kaupparekisteriin. Annan myös neuvontaa yrityksen perustamiseen. Vaikka toiminkin yksinyrittäjänä, olen huolehtinut, että tarvittaessa asiakkaillani on käytettävissä myös varahenkilö.

Parhaiten pääsemme alkuun, jos lähetät sähköpostilla perustietoja yrityksestäsi, ja käymme sen jälkeen puhelimitse tai tapaamisessa läpi taloushallintosi erityispiirteitä. Tämän jälkeen pystyn antamaan yrityksellesi tarjouksen taloushallintopalveluiden sisällöstä ja hinnoista.

Taloushallinnon järjestelmissä en ole sitoutunut mihinkään palveluntarjoajaan kiinteästi vaan taloushallintosi voidaan aina hoitaa tarpeitasi parhaiten vastaavalla ohjelmalla. Erityisesti aloittavien yritysten kirjanpidon kustannukset pysyvät kohtuullisina, kun käytössäni on niihin myös luotettava ilmaisohjelmisto. Jos tai toivottavasti kun yrityksen toiminta laajenee, voimme myöhemmin siirtää taloushallintosi sähköiseen laskujenkäsittelyyn ja verkon yli käytettävään kirjanpito-ohjelmaan.